En dag for en bedre verden

Alle elever fra 0. til 7. klasse arbejdede i et stort fælles arrangement om nogle af FN's verdensmål. House of science fra Sønderborg stod for arrangementet, hvor mange af jer har hjulpet med materialer. Efter et fælles oplæg i samlingsstuen var hele forsamlingen i hallen, hvor eleverne var fordelt på 10 pigegrupper og 10 drengegrupper - men på tværs af klasserne. Eleverne var 7. og 6. klasse var bordformand. Gruppen valgte et emne, inden for de rammer der var sat, hvor de syntes de havde en idé, for at gør vores verden lidt bedre. Idéen skulle illustreres i form af et produkt / model. Til sidst præsenterede grupperne deres resultater for hinanden. Det var en meget lærerig dag - på mange forskellige plan. Tak til House og science og tak til Jesper fra bestyrelsen.
Nyhed billede
.