Opslagstavlen

Werner Sternberg den 10-11-2018
  • Faguge i 6. og 7. klasse

English and Food

I ugens løb møder klasserne relevante gloser, film, lege, praktisk madlavning, teori om mad, egne instruktioner ud i madlavning, hinanden - og meget mere. Alt sammen for at stifte bekendtskab med de engelsktalende landes køkkener

mvh

Morten, Maya og Polle

Poul Erik Steenholt (PE) den 08-11-2018
  • Emneuge på mellemtrinet

Næste uge står den på historie og drama! På mellemtrinet skal vi arbejde med de danske kolonier, vi arbejder på at kunne besøge Søfartsmuseet, vi skal læse og høre om de danske kolonier rundt om i verden og det hele skal munde ud i en eller anden form for dramatisering. Det kunne være skuespil, skyggespil, dukketeater, stop-motion eller noget helt femte?

Børnene bliver delt op i små grupper på tværs af klasserne og får en lærer som kontaktlærer til deres dramatiske udtryk.

Vi glæder os til en spændende uge i historiens vingesus med teater og rolleleg.

mange hilsner

Morten, Betina, Nina, Jeppe, Kristina og Mikkel

Mikkel Hein (MIH) den 08-11-2018
    Kære forældre til børn i Bakketoppen.

Jeg sender Jer hermed månedskalender for det der er tilbage af Oktober og for November måned.

I november kalenderen står der også nogle oplysninger nederst om det der sker i november.

God læselyst.

Personalet i Bakketoppen
    Kristina Møller Radik den 24-10-2018
    FLEXBBÅND PÅ MELLEMTRINNET UGE 43-49 = Matematiksmiley
    3 værksteder: KORTSPIL
                         TERNINGSPIL
                         MØNSTRE & "UMULIGE OPGAVER"
    Børnene er på samme værksted ma-torsdag ad 2 omgange.
    Her vil der være rig mulighed for at udfordre OG udforske begge sider af ens hjernewink
    Heidi Glent-Madsen den 19-10-2018